Kattenpension

Voor de katten hebben we 9 verblijven. In 4 van die verblijven kan een kat alleen worden geplaatst Bv een kat die dieetvoer krijgt of niet met andere katten overweg kan. In de overige verblijven plaatsen we in het bouwverlof maximaal 5 katten. Buiten het hoogseizoen en in het winterseizoen plaatsen we maximaal 3 katten bij elkaar.

De katten hebben de beschikking over een grote ren. Elke ruimte is voorzien van krabpalen, fauteuils en kattentoiletten. Het is eigenlijk een kleine huiskamer met muziek, maar dan zonder TV. Tot voor kort hadden die 5 verblijven een binnenren en een buitenren, maar omdat de binnenrennen bij lage temperaturen verwarmd worden , werden de buitenrennen in de herfst/winter niet gebruikt. De buitenrennen zijn nu bij de binnenrennen erbij genomen. Het zijn mooie grote ruimtes geworden met veel licht. Voor de ramen is een rooster geplaatst, zodat de ramen bij goed weer open kunnen en de katten toch het gevoel van de buitenren weer hebben. Kom gerust een keer een kijkje nemen naar ons gerenoveerd kattenpension.

De kat dient de jaarlijkse inentingen tegen kattenziekte, niesziekte en leucose te hebben gehad. Het inentingsboekje of dierenpaspoort moet u meebrengen als u uw kat binnenbrengt.

alt

alt

Tevens moet de kat een (nieuw) vlooienbandje dragen of u moet en pipet in onze aanwezigheid in zijn nek uitdrukken.

Van elke andere vlooienbehandeling dient u een bewijs te overleggen.

Wij zorgen zelf voor het voer van de katten, enkel dieetvoer dient u zelf mee te nemen.altDe informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat.
Dierenpension Kanaalzicht sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook,
voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen.
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Site ontwikkeld en gebouwd door hardwareservice.nl